2013. július 31., szerda

Tao elszámolás

A 2012-13-az szezonban 3.886.303 ft-ot költöttünk el a TAO pénzekből. További 1.894530 ft pedig július 30-án beadott hosszabbítási kérelmünket 2014 június 30-ig meghosszabbítottuk!

A következő pár dokumentumban az NSI elszámolsát és a szöveges beszámolót közöljük!

Pilisvörösvár Labdarúgó Utánpótlásáért Alapítvány


Alapítványunk 6 éve támogatja képességeihez mérten a pilisvörösvári labdarúgó utánpótlást. Az elmúlt évben ezt a szerény támogatást a sikeres TAO pályázatnak köszönhetően jelentős mértékben tudtuk növelni. A programban meghatározott célokra költött támogatások jelentős minőségi előrelépést eredményeztek szinte minden korosztályban.
A 2012-es év kezdetétől a pilisvörösvári labdarúgó utánpótlás nagyon nehéz helyzetbe került a felnőtt csapat megszűnése miatt. Ők fizették a pálya bérlését, az utazási költségek egy részét és az utánpótlás edzőink személyi költségeihez is nagyban hozzájárultak. Ezzel egy időben a helyi önkormányzat a felére csökkentette az éves támogatását.
A 2011-12-es szezon tavaszi idényében a Pilisvörösvár Labdarúgó Utánpótlásáért Alapítvány a PLSE (Pilisvörösvár Labdarúgó Sport Egyesület) színeiben induló gyerekeinket támogatta, 2012 tavaszában a felnőtt csapat megszűnésével párhuzamosan a PLSE megszűnt és helyette a Pilisvörösvári UFC keretein belül sportoltak tovább a gyerekeink.
A 2012-13 –es szezon tavaszi idényében a bajnoki évadban az U6-os, U7-es, U8-as, U9-es, U10-es, U11-es valamint U13-as, U15-ös, U17-es és U19-es korosztályokkal foglalkoztak edzőink.
A versenyeztetett korosztályokban utánpótlás nevelésünk elsődleges célja nem az, hogy minden mérkőzést megnyerjünk, hanem, hogy a rendelkezésre álló gyerekek magukhoz képest a legtöbbet fejlődjenek és minél jobban sajátítsák el a koruknak megfelelő technikai, taktikai és fizikai képességeket.
2012 nyarától már a Pilisvörösvári UFC keretein belül sportoltak a gyerekeink. Továbbra is aktív részvevői voltunk a Boszik tornáknak, annál is inkább, mivel mi lettünk az új körzet vezetői. Az U13 és U15-ös csapatink továbbra is az NB II-es bajnokságban szerepelnek, az U17-es csapatunk a solymári pályán edz és óbudai Gázművek pályán játssza le a mérkőzéseit, az U19-es csapatunk a Pilisszántó pályán edz és a Pilisszántó megyei II-es csapatának biztosítja az utánpótlását.
Az elmúlt év megítélt pályázati teljes pályázati összegét nem tudtuk beszerezni, de az összegyűjtött pénz így is hatalmas segítség volt számunkra.
Fontosnak tartottuk, hogy a könyvelői munkát és a pénzügyi kontrolálló szerepet egy szerződésen alapuló profi irodával rendelkező céggel kössük, ezért ezt rögtön meg is tettük.
A kapott pénzből elsősorban a kisebb korosztályoknak biztosítottuk a téli fűtött és fedett edzési lehetőségeket. A nagyobbak a kibérelt pályákon edzőmérkőzéseket játszottak. A minőségi edzésmunka kialakítása miatt. beszereztünk újabb hordozható kapukat, rájuk vettünk új hálókat. Két korosztálynak (U11, U8-U9) egy-egy  teljes garnitúra szerelést is vásároltunk. Minden  U13-alatti gyermekünk egy edzőpólót kapott tőlünk az év végén ajándékba,a mit edzéseken hordhatnak majd. Két korosztályunk külföldről kapott szerelést, ezeket is feliratoztattuk. Az önkormányzattal is megkötöttük a pálya és öltöző- használat megállapodást.
Elsősorban az idősebb korosztályainkat a mérkőzésekre és tornákra busszal szállítottuk. Beneveztük a kisebb korosztályokat a Winter Cup tornasorozatba és egyéb nívós tornákra.
Minden korosztály átlagban heti három edzésen vett részt. A hétvégéken pedig vagy bajnoki mérkőzésen, tornán vagy edzőmérkőzéseken játszottunk. Ezen kívül voltak speciális foglalkozásaink is: koordinációs edzés, kapusedzés és egyéb különedzéseink is. Ezekhez nélkülözhetetlenek az idén vásárolt felszerelések:. koordinációs létra, bóják, rúgófalak, labdák (4-es, 5-ös, futsal)
A nem felhasznált összegre pedig a 2013-14-es évadra hosszabbítást fogunk kérni, így még a 2014-es év megkezdése előtt is biztosítani tudjuk a pilisvörösvári utánpótlás működését.
Fontosnak tartjuk, hogy az edzések, mérkőzések  mellett a gyerekek ebben a digitális elmagányosodott világban valódi közösségbe járjanak, ezért nagyon sok egyéb közösségépítő programot szervezünk a nálunk focizó gyerekeknek és szüleinek. A teljesség igénye nélkül ezek  a következők voltak: kirándulások, strandolások, Paint-ballozások, Apa- fiú kupák, szülő focik, meccsnézés az MLSZ Gyermekszektor programjának köszönhetően, focitáborok...
Reméljük a 2013-14-es as évben is segíteni tudjuk majd a pilisvörösvári labdarúgó utánpótlásképzést.
2013-07.01


[1] A beszámoló végén a Bírósági végzés  és az aláírási címpéldány fénymásolatát is  mellékeljük!


Nincsenek megjegyzések: