2012. március 19., hétfő

Közhasznúsági jelentés 2011

Ebben az évben a nálunk focizó gyerekek száma nagyon megnövekedett, hiszen Solymárról több labdarúgó is átigazolt hozzánk, akik nagyon nagy erősítést jelentetnek nekünk. Elsősorban az U15 és U17-es csapatunkba jöttek át sokan, de a ksebb csoportunkban is nőtt a focizni vágyók aránya.

A téli teremtornák nagyon jól sikerültek, hiszen a Winter Cup-on négyből három csapatunk is diadalmaskodott. A tavasszal is sorra szállítottuk haza a jó helyezéseket. 2011 tavaszán a 2000-es csapatunk legjobb Pest megyei csapatként bejutott az iskolai Diákolimpia fonyódi döntőjébe. Mivel a csapat minden játékosa nálunk játszik és már évek óta az alapítvány támogatja őket (terembérlet, mezek, nevezési díjak) ezért ez az alapítvány sikereként is elkönyvelhető.

A nyáron továbbra is közösen az egyesülettel napközis és balatoni, illetve szigetszentmártoni edzőtábort is szerveztünk a gyerekeknek!

A 2011-es évben csapataink versenyeztetésében jelentős változás történt, hiszen nyártól négy korosztályunk a másodosztályú kiemelt bajnokságban szerepel. Az U13 és U15-ös alakulat Bakti József vezetésével és az U17 és U19-es gárda Széplaki József irányításával vágott neki az ősznek. A kezdeti nehézségek után a kisebbeknek több a nagyobbaknak kevesebb siker jutott. De az egészet nagyon pozitív dolognak ítéljük.

Az év végén sikeresen pályáztunk az új Sporttörvény keretein belül és így nagyobb támogatást tudunk adni a gyerekeknek. A következő évben szeretnénk ennél nagyobb összegre pályázni.

Alapítványunk 2007. június 6-án a Pest Megyei Bíróság 13. Pk. 60. 175/2007/5 végzése alapján jogerőre emelkedett. 2011-ben a a Vörösvár Kft., aWaldi KFT és a Bozsik programban való részvételünkért az MLSZ támogatta szervezetünket, valamint ebben az évben már a szja 1%-át is többen felajánlották nekünk!

Támogatásukat ezúttal is köszönjük.

A befolyt pénzt terembérletre, nívós tornák nevezési díjainak kifizetésére, sportszerek, labdák vásárlására, mezek biztosításáraés a tehetségesebb gyerekek között kiosztott jutalmak beszerzésére fordítottuk.

Nincsenek megjegyzések: